BDB

BDB is de persoonlijke dienstverlener die algemene en specifieke bouwkostendata levert die is afgestemd op de behoefte van de klant.

Wij voorzien u graag van de beste en economisch meest voordelige oplossing voor uw financiële bouwvraagstuk. We stellen uw informatiebehoeften centraal en bieden u een op maat gemaakte oplossing. U ontvangt van ons de indexcijfers of data die aansluiten bij uw project. Met deze oplossing bespaart u wel 5% tot 25%.

Voor een passende oplossing is het belangrijk om een beeld te hebben van onder andere de fase, omvang, duur en samenstelling van uw project. Met deze informatie kunnen we u adviseren welke indexcijfers of data u nodig heeft.


Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"113515"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

BDB Bouw(kosten)data is met succes geauditeerd door DNV GL op haar onafhankelijkheid in het kader van zowel de dienstverlening naar haar klanten als de daarbij behorende data. DNV GL heeft verklaard dat de integriteit en de belangenbescherming voldoet aan de vereiste standaarden.

BDB Bouw(kosten)data, persoonlijk, compleet en op maat!
+31 (0) 88  426 16 00
info@bdb.nl