Gedetailleerde Indexen

BDB Gedetailleerde Indexen

Door middel van onze Gedetailleerde Indexen krijgt u inzicht in de kostenontwikkelingen op gedetailleerd niveau ter ondersteuning van verrekeningen, inkopen en onderhandelingen. Dat biedt inzicht in de voorgedane en verwachte loon- en prijswijzigingen van de projecten. Dit geschiedt op elk gewenst niveau: elementen, activiteiten of productgroepen. Hiermee spelen de opdrachtgevende en uitvoerende partijen optimaal in op de aard, de omvang, de vorm, de bouwmethodiek, de materialisaties en de planning van het project.

De informatie is direct toepasbaar met ons toegankelijke en gebruiksvriendelijke model. Dit model biedt ook de mogelijkheid strategische analyses te genereren voor budgettering, aanbesteding, inkoop, facturatie, financiering en projectmonitoring. Erg handig, zeker in tijden van onzekerheid. Partijen willen graag samenwerken, maar de prijsontwikkelingen zetten die samenwerking op scherp. De Gedetailleerde Indexen bieden beide partijen duidelijkheid en transparantie.

Om een concreet beeld te krijgen van de mogelijkheden van het abonnement hebben we drie demovideo’s ontwikkeld. De eerste video gaat over het gebruik van de verschillende detailniveaus in het abonnement: Productgroepen, Elementclusters en Stabu-hoofdstukken. In alle drie de pakketten die wij aanbieden ziet de inrichting van deze detailniveaus er hetzelfde uit echter krijgt u bij pakket zilver en goud ook de mogelijkheid om prognosecijfers te raadplegen van 2 jaar vooruit.

De tweede demovideo geeft een uitleg over het gebruik van het Basis Risico Indicatie Model. Het Risico Indicatie Model is een hulpmiddel waarmee u specifiek voor uw project (vooraf) kostenontwikkelingen kunt inschatten en monitoren waardoor u proactief kunt anticiperen op de aanwezige financiële risico’s. U kan gebruik maken van dit Basis RIM Model als u een abonnement neemt op pakket zilver of goud.

De derde demovideo geeft een uitleg over het gebruik van het Advanced Risico Indicatie Model. Ook dit model is een hulpmiddel om vooraf voor uw project kostenontwikkelingen te kunnen inschatten en monitoren echter heeft u hier ook de mogelijkheid om een planning in te vullen. Van dit model kunt alleen gebruik maken met een abonnement op pakket goud.

 

BDB Bouw(kosten)data, persoonlijk, compleet en op maat!
+31 (0) 88  426 16 00
info@bdb.nl

Cookie settings