BDB > Lancering BDB Parametrische Elementen een feit!

January 09, 2024 507 keer bekeken

Onze BDB Parametrische Elementen zijn deze week succesvol gelanceerd op ons interactieve platform: www.bdb.nl. Dit nieuwe product sluit 100% aan op de behoefte en de wensen van onze klanten.

Integraal inzicht in de bouwkosten en de uitstoot van stikstof (NOx) en koolstofdioxide (CO2) van bouwmethodieken en -elementen zijn essentieel om bouwprojecten betaalbaar en haalbaar te blijven houden. Dit geldt voor zowel de opdrachtgevers, aannemers en installateurs als adviseurs en architecten.

Onze BDB Parametrische Elementen zijn geen indexen, maar absolute getallen waarmee u de prijs van een element (zoals vloer, dak of kozijn) kunt vaststellen. Deze parametrische kostenelementen biedt u een interactieve en parametrische kostenbibliotheek, met actuele kostengegevens en duurzaamheidsindicatoren. Hiermee beschikt u voortdurend over actuele en gevalideerde kostenkentallen en de daarbij behorende onderbouwing.

Het stelt je in staat snel en betrouwbaar te ramen, te begroten en te toetsen: persoonlijk, compleet en
op maat. Het biedt inzicht in duurzaamheid: stikstof en embodied CO2. Hiermee maakt u de integrale afweging: is dit het element dat ik toe wil passen in het project om het haalbaar te maken of moet ik toch een ander element kiezen dat beter scoort op de duurzaamheidsindicatoren? 

Klik hier om de gehele leaflet te lezen.

Wilt u meer informatie of wilt u een abonnement afsluiten, neem dan contact op met onze telefoonservice!

BDB Bouw(kosten)data, persoonlijk, compleet en op maat!
+31 (0) 88  426 16 00
info@bdb.nl

Cookie settings