Online Speedcollege “Kostenontwikkelingen in de bouw” > replay webinar

May 25, 2020 1961 keer bekeken

Op donderdag 11 juni 2020 heeft om 12:30 uur het eerste Online Speedcollege plaatsgevonden. Weebers Vastgoed Advocaten verzorgde dit Online Speedcollege in samenwerking met Ted Peek Msc MRICS van BDB.

Onderwerp van gesprek...
Gezamenlijk hebben wij de uitdagingen die de coronacrisis en andere ontwikkelingen met zich meebrengen onder de loep genomen. Het was een groot succes! Met in totaal ruim 180 aanmeldingen mogen we spreken van grote interesse.

De coronacrisis raakt het hart van onze samenleving. Zowel privé als zakelijk worden wij geconfronteerd met de gevolgen van corona en de getroffen maatregelen, waarvan de omvang nog niet te overzien is. Op zakelijk vlak heeft dit voor veel bedrijven weerslag op hun cashflow en bedrijfs- en projectprocessen. Daarnaast heeft de aantrekkende markt en de druk tot productie in de bouwsector de afgelopen jaren geleid tot exorbitante prijsstijgingen. De bouwsector staat voor een groot aantal uitdagingen, zoals de aankomende laagconjunctuur – zelfs mogelijk een recessie als gevolg van de coronacrisis -, het verduurzamingsvraagstuk en de grondstof schaarste. De betaalbaarheid van de bouw is nu des te meer van belang.

Wil u het online speedcollege nog een nazien, klik hier

Heeft u naar aanleiding van deze webinar vragen of opmerkingen.
U kunt altijd contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst.

Mede mogelijk gemaakt door Weebers Vastgoed Advocaten

 

 

BDB Bouw(kosten)data, persoonlijk, compleet en op maat!
+31 (0) 88  426 16 00
info@bdb.nl

Cookie settings